Rapsodie

In perioada sărbătorilor ne reîntoarcem într-o lume plină de povești și de simboluri. Pentru scurt timp reintroducem în viața noastră obiceiuri vechi, tradiții, simboluri și le reinvestim cu valoare potențându-le astfel . Ne pregătim de sărbătoare. Interior și exterior. Ne îmbrăcăm de sărbătoare. Incercăm ca în tot ceea ce facem să semănăm un strop de suflet. Este invitația la poveste pe care o lansăm și noi. Pif vă invită în lumea poveștilor. Copii, adulți, sunteți bineveniți! Traiți-vă povestea sau visați povești noi alături de noua colecție Pif. Firmă de prestigiu, cu renume în Banat și peste hotare, povestea firmei Pif este de a readuce și a reinvesti cu valoare poveștile vechi românești, miturile fundamentale ale poporului român. Pif își propune să vă fie alături în povestea vieții dumneavoastră însoțindu-vă de-a lungul anului și punctând sărbătorile tradiționale și cele noi, evenimentele din viața dumneavoastră, cu o colecție de haine, iar pentru copii cu jucării ecologice cu broderie manuală. Jucariile din colecția Dor sunt jucăriile copilăriei universale inspirate din poveștile românești.

Noua colecție de îmbrăcăminte, Rapsodie, vă invită să vă îmbrăcați în povești! Sunt haine de sărbătoare, haine realizate exclusiv din fibre naturale, haine care au și deapănă o poveste. Fiecare este îmbogățită cu simboluri, motive tradiționale spunând o istorie de demult.

Colecția Rapsodie își respectă numele și tradiția!

Elementul de noutate pe care îl aduce firma Pif este respectarea unei tradiții milenare pe aceste plaiuri: țesaturile realizate 100% din fibre naturale. Realizate exclusiv din fibre de in și cânepă, continuare a unui proiect premiat la Geneva, hainele sunt ușoare la purtat, se comportă bine în timp. Sunt haine cu personalitate și stil, haine care spun povești. Sunt fragmente de tradiții populare acordate cu fragmente de muzică, alcătuind o adevărată rapsodie!


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/