Despre noi

Update (2019):
Firma și brandul PIF au fost preluate de firma ENA Vest Design TM cu același specific de producție : vestimentație școlară, confectii personalizate pentru instituții, costume populare, decorațiuni interioare, jucării textile. Inițiatoarea acestei firme, Leontina Prodan, s-a retras la pensie în satul natal Gâlgău-Almaș (Grădina Zmeilor, jud. Sălaj), pentru cultura și prelucrarea cânepii în sistem gopodăresc. Tânăra familie Oana, Luca și Costinel Crăciunescu vor duce mai departe tradiția. Cu respect vă mulțumim pentru cei 28 de ani de încredere și colaborare. Vă așteptăm la același sediu (Str. Căpitan Damșescu nr. 40, colț cu str. Preyer – Timișoara). Tel. 0256218507, 0752932353, 0771368657, email : office@enavestdesign.ro.

Misiunea firmei:
Firma Pif a fost înființată în anul 1991, având ca principal obiect de activitate producția de confecții pentru copii, adolescenți, femei si bărbați.

In prezent serviciile societății vizează următoarele dimensiuni:

- producție: costume populare și derivate ale acestora în tendințele contemporane, uniforme școlare, jucării din materiale textile, robe, toci, eșarfe pentru cursuri festive, robe avocați, plase biodegradabile, costume de scenă pentru spectacole, decorațiuni pentru interior și exterior realizate manual,etc.;

- educație: atelier școală pentru țesut manual, cusut, brodat, pictat cu activitate permanentă în timpul anului precum și în vacanță și școala de vară atât pentru copii până în 18 ani cât și pentru studenții pasionați de artă, cultură, tradiții și design vestimentar;

- consultanță în design vestimentar, tehnologii și metode de prelucrare a confecțiilor;

- cursuri de estetică vestimentară cu accent pe artă și tradiție românească pentru copii de la 0 la 100 de ani.

Firma promovează conceptul de “Imbrăcăminte naturală” – confecții produse în întregime din fibre de in, cânepă, bumbac și mătase.

Colecțiile de îmbrăcăminte sunt inspirate din arta și cultura populară românească, au fost prezentate la târguri internaționale: Paris, Milano, Dusseldorf, Leipzig.

Intreprinderea a colaborat în sistem lohn cu parteneri din Germania, Portugalia si Franța. In timp firma și-a orientat activitatea spre educarea pieței privind realizarea vestimentației școlare, costumelor populare și jucăriilor textile din poveștile românești, îmbrăcăminte cursuri festive ( licee și facultăți).

Modalități de colaborare:

- în sistem lohn unicate sau în serie;

- vânzări directe la sediul firmei;

- direct cu școli, grădinițe și universități;

- magazin virtual www.port-national.ro;

- realizare de colecții tematice cu vânzare.

Firma are capital românesc în întregime.


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/